2007-11-07

Lite allt möjligt i abstinenstider

Eetu blev först upp på tvåsiffrigt i den interna poängligan(2+8 och +8). Tätt följd av Åhsberg som, med IK mått, vräker in mål, åtta så här långt 8+1 och +/-0. Åsa har mäktat med hela 4 game winning goals - riktigt bra!

Notera också att Linder har +5, i och för sig inte lustigt med tanke på hur han spelat men om man jämnför med tidigare säsonger. Svanberg -6, mindre kul.

Det pratas/skrivs mycket om våra två målvakter(Svensson & Fransson) där många säger att Challe inför varje match ställs inför ett svårt val vem han ska sätta som etta. Man måste dock komma ihåg att Markus spelat fem matcher mer och således hållt uppe samma nivå hela tiden.

Busligan:
Rönnqvist 44
Svensson 39
Jaensson 26
Ekblad 24

Vi är just nu näst sämst i serien i powerplay vilket är katastrof med spelare som Qvist, Jaensson och Åhsberg, dock ligger vi sexa i penaltykilling vilket får ses som okey.

Jag börjar irritera mig på Daggens och Challes eviga tjat om att Oskarshamnspubliken inte ställer upp på sitt lag. Sjua i publikligan(hemmasnitt 1903) och före ligger endast lag som Leksand, Löven, Rögle, Västerås, Växjö och Malmö, dvs säga, lag som ligger i toppen och städer med mycket invånare, förutom Leksand. Lyckligtvis verkar ju firma Dag-Charles inse att produkten inte är tillräcklig för vissa.
En sportbar - kanon, bara tiotal år för sent bara. Skönt att se att de kan bolla eventuella förändringar och visar lite handlingskraft istället för att bara klaga. Man känner sig ju inte speciellt uppskattad som åskådare när de styrande bara gnäller på de som inte kommer och verkar ta de få(?) som väl är där för givet. Riktigt grisigt beteende. Det är ju trots allt cirka 1700 somalltid ställer upp och infinner sig vid matcherna.

Beck gör hattrick innan tredje perioden börjat. Boorken ser skitglad ut, skönt att komma bort från gnället i Brynäs?