2008-03-30

Kitos Eetu

En riktigt viktig pusselbit inför nästa säsong föll på plats när Qvist satte sin kråka på ett ett-årskontrakt. Ville-Vesa Vainiola blev landsmannen som följer med från öst. Ska bli spännande. Hoppas att en av hans styrkor är tekingsmomentet, för just bristen på vunna tekningar kan till stor del legat bakom den missade playoff-platsen. Skänt också att vi har överflöd av centrar som de ser ut nu.

Bara hoppas att det blir en värning likt #25 förra säsongen.

Jag aser inte att Åhsberg har prio ett i dagsläge utan nu vill jag se stabila och rutinerade backar. Skadade Nordholm, Gartner och Svensson är nog inget som skrämmer många lag i HA.

Bra för både klubben och Tom att han valde spel i annan klubb. Kommer nog göra honom gott. Blir dock lite tveksam, för jag antar att osämjan mellan Tom och Challe ska handlat om speltid eller kanske bristen på den som speltid som Tom anser sig ska spela, men jag tvivlar att han kommer få den speltiden i VLH. De har och kommer förmodligen värva backar som går före Linder i både PP och BP.

*

Blir förmodligen inget med Troja-Alexander.

*

Hult har inte stängt dörren.

*

Vill se en riktigt tuffing presenteras snart. En som verkligen tar en fight, men även kan spela hockey. Tobbe Holm vore en bra sådan, men det är ingen idé att hoppas på just honom.

2008-03-14

Upp till er

Har lite rykten om vissa spelare, men bara för att få upp intresset för bloggen så skriver jag endast om de spelarna som ni läsare frågar om i kommentarerna!

Fackelmann:

Åsa - dåligt med info där. Flörtar lite väl hårt med RBK, för min smak. Tveksamt.

J. Svensson ryktas tillsammans med ytterligare en annan spelare söka sig utomlands. Vet dock ingen klubb eller vart.

Jungbeck - Med J, inget L. Skärpning. Kommer förmodligen fara å Hufvudstan, då Djurgården tidigare, bl.a mot Bajen, tittat på honom. AIK kan ligga nära. Har som bekant flickvän där uppe.

2008-03-08

Slut

Det var den säsongen. Tråkigt men ändå väntat. Riktigt bra match mot Gnaget dock. Synd att vi inte kunde spela så bra under press hela säsongen. Då hade bl.a. Huddinge x2 inte haft en chans.

*

Nu blir det utgång och halvtjaskig morgondag!

2008-03-04

Spännande

Hammarby-matchen spelades alltså till slut på Hovet. Inte utan att jag börjar undra varför Bajen-fansen väntar till sista hemma-matchen innan de börjar protestera. Ingen är väl speciellt förvånad med tanke på hur snacket gått kring Bajen de senaste säsongerna?
Kul med ett nytt lag nästa säsong. Hoppas på Troja, sörjer ordentligt om det blir Asplöven! Haparanda, hoppas sponsringen ökar isåfall!

*

Kul att det gäller och lever i högsta grad inför sista omgången, dock tror jag BHC är för bra för att gå på pumpen mot AIS. Oavsett Borås match så vill jag se fullt ös från IK:s sida. Även om vi inte tar sjundeplatsen så SKA vi sluta sämst åtta.

*

Grymt skönt att Jade kommer tillbaka tills imorgon. Ska bli kul och se om han kan gå för fullt.

Bara jag som får känslan att Göransson och Hagel är stora "Bergström-risker"? Vill se en etablerat och rutinerad trupp nästa säsong.

*

Bullen, ge mig din msn!