2008-03-04

Spännande

Hammarby-matchen spelades alltså till slut på Hovet. Inte utan att jag börjar undra varför Bajen-fansen väntar till sista hemma-matchen innan de börjar protestera. Ingen är väl speciellt förvånad med tanke på hur snacket gått kring Bajen de senaste säsongerna?
Kul med ett nytt lag nästa säsong. Hoppas på Troja, sörjer ordentligt om det blir Asplöven! Haparanda, hoppas sponsringen ökar isåfall!

*

Kul att det gäller och lever i högsta grad inför sista omgången, dock tror jag BHC är för bra för att gå på pumpen mot AIS. Oavsett Borås match så vill jag se fullt ös från IK:s sida. Även om vi inte tar sjundeplatsen så SKA vi sluta sämst åtta.

*

Grymt skönt att Jade kommer tillbaka tills imorgon. Ska bli kul och se om han kan gå för fullt.

Bara jag som får känslan att Göransson och Hagel är stora "Bergström-risker"? Vill se en etablerat och rutinerad trupp nästa säsong.

*

Bullen, ge mig din msn!

2 kommentarer:

Anonym sa...

" Haparanda, hoppas sponsringen ökar isåfall!"

Ja du, hur tror du Sundsvall eller framförallt Björklöven tycker om alla söderlag och avstånden? Man hör inget gnäll därifrån. Spela roll vart i landet lag kommer ifrån, har man inte ekonomin för att spela i allsvenskan bör man ju sätta sin plats till förfogande.

Anonym sa...

Göransson och Hagel?