2007-12-09

28 säsonger?!

Två saker som båda på sina sätt är otroliga. Ett, att RBK överhuvudtaget ska kunna ha en vinstsvit mot Oskarshamn i seriesammanhang på 28 säsonger. Det ska bara inte gå. 28 säsonger, helt sjukt ju!
Nummer två, Oskarshamn bröt den ikväll. Hjältarna för den bragden Engstrand(95,3%), Nybeck(två mål på två matcher), Eetu fick göra ett game winning goal - kul!(fortsätter med 1 mål att ligga bra till i interna poängligan tillsammans med Åhsberg(0+1 ikväll). Jaensson(1+1), hoppas han kan börja prestera igen. Har gått lite segt ett tag tycker jag.

Nihlstorp och Andersson ska givetvis också ha ett tack för kvällens instatser. Varför då undrar ni kanske? De var båda borta så RBK tvingades ställa in Sebastian Jonsson i kassen. Nu såg jag ju inte matchen och vet därför inte vilken kvalitet IK:s avslut höll men med 14 skott totalt i matchen så känns det som vi ska vara riktigt nöjda som får ihop tre mål.

Hoppas detta kan tända lite intresse igen. För många platser att stått tomma i Arenan de senaste matcherna. Konstigt att vi kan ha ett så pass bra snitt som 2010 per hemmamatch, borta drar vi bara 1884, men lägg till att lag som Bajen, Huddinge och Sundsvall inte ens har ett snitt över 1000 personer per match.

Tidigare nämda Åhsberg har nu tagit ett kliv in på HA:s totala poängliga där han just nu återfinns på plats nummer 19 med 20 poäng(12+8). Tom Linder ligger +10! Helt fantastikts bra. Eetu har +9 medans Engstrand och Svanberg är sämst med -8 vardera. Det skiljer alltså 18 plusmål mellan Tom och Ola, vem hade trott det när säsongen började?

För övrigt är det stor tid att klubben agerar på Nordholm. Han står uppsatt på 9 matcher hittills men de flesta vet att han knappt deltagit aktivt i mer än fyra-fem seriematcher. Valdix? Han skulle ju göra hemmacomeback mot AIK för en väldigt massa omgångar sedan? Hur står det till egentligen, han har varit borta oroväckande länge nu?

Jag noterar att Svanberg och Rönnqivst är IK:s representanter i busligen med 50 minuter vardera. Rönkens vet jag har ett matchstraff, har Ola?

28 jävla säsonger! Nu kör vi över Sundsvall på Tisdag! You´ll made me proud tonight boys!

Inga kommentarer: