2007-12-30

"Årets.."

..back: Jungbeck. Utan någon större konkurrens, möjligen med Nisse i defensiven. Det är få som kan mäta sig med Jungbeck i spelet overall. Att OT-Christian väljer att, av okänd anledning, plocka in Svanberg i den debatten är för mig osannolikt. Visst, han har varit okey men lång ifrån det förväntade. Jag skulle rent ut sagt vilja påstå att han, med sina indianare, som vilka visserligen lyst men din frånvaro på senaste tiden, tack och lov, kostat oss poäng denna säsongen. Svanen är en av få som numera ligger på minus i +/-. En person som tåls att nämna i sådana sammanhang är Tom Linder som ligger riktigt bra till med +11.

*

Har en känsla av att jag eventuellt måste korrigera detta inlägg under morgondagen. Hmmm. Skön seger mot, enlig de få Bajen-fansen som var på plats, "Sveriges bästa lag". Vill passa på att lyfta fram Nybeck som spelade riktigt bra, även om man bortser från målet.

*

Skitkul att Valdix äntligen är tillbaka. Han fäll inte ur ramen det minsta, även att han inte orkade tre hela perioder, men det är en annan sak.

*

Henrik Karlsson står i ett på tok för dåligt lag!

*

Mattias Nilsson har för övrigt gjort poängrekord i karriären. Grattis!

Inga kommentarer: