2007-12-15

Poäng mot båda Skånelagen

Det blev ett kryss mot Malmö inför 2711 åskådare i Isstadion. Notera att Malmö bara hade 9 skott i de inledande två perioderna men hela 26 i den tredje. Starkt av Engstrand att stå emot. Åhsberg och Eetu fortsätter att göra poäng. Kul för Nisse och få gör ett också, det var ju ett tag sedan.

Skånelagen har svårt för årets upplaga av Oskarshamn. Seger mot Rögle och poäng mot Malmö är riktigt imponerande. Hoppas som någon sa "att tuppkammen inte växer för stor" så det blir underskattning mot Nybro på Måndag. Glöm inte att de redan har två segrar mot oss denna säsong. Nybro tror ju således att de är bättre än Oskarshamn trots att tabellen visar annat. Ryktas att ECU(East Coast Ultras) ska satsa på tifo.

Är väl bara inse att man kanske gått lite hårt åt Engstrand även om jag aldrig sagt har vart dålig men efter Leksand, Rögle och nu Malmö-matchen så ska han givetvis ha cred! Riktigt skönt att för en gångs skull kunna ha förtroende för två målvakter. Undra vem som kommer stå på Måndag? Inte det att jag vill att Christian ska bli bortplockad men Mackan har ju faktiskt inte heller spelat dåligt. Ett angenämnt problem för Challe således.

Läste att Mike Erickson var skadad för Nybro, missar han också matchen mot IK? Isådall är det tråkigt för Nybro men kanonbra för oss. Ögnade snabbt igenom Nybros +/-statistik och såg att endast två spelare låg på plus. Weston Tardy, tilltänkt förstaback är sämst på minus 13. Branislav Kvetan, känner kanske igen namnet? Provspelade för Malmö för inte så länge sedan. Han återfinns nu också i Vikings och ligger på -11. Det verkar läcka lite i Nybro om vi säger så!
Vikings är också näst sämst i serien i boxplay med 73%, Oskarshamn har 80% och återfinns med det på en niondeplats.

Inga kommentarer: