2007-12-05

Bloggen arises from near death

Inläggen har, under en längre tid, lyst med sin frånvaro på bloggen. Jag har helt enkelt inte haft lust och en viss tidsbrist kanske kan tas med i beräkningen.

Vad har då hänt sedan sist?
Broberg sparkas igen och OT-Christian försvarar honom! Om Broberg fått bestämma hade han nog styrt alla sina spelare via joystick så han slapp skrika åt dem vart de ska ta vägen på isen. Vi lämnar det ämnet med orden, -Lycka till Daniel.

Ekbom skötte sig bra under den enda matchen jag sett han göra i klubben. Det ska bli kul att se om lån numero dos Björn Gustavsson vågar stå upp lika bra som han måste, med alla de utvisningminutrarna, gjort i J20-serien.

Eetu Qvist, upp och ner som en jojjo. Inte att förglömma, han leder poängligan. Endast fem spelare ligger på plus i +/- och han är bäst efter målvakts-Markus med 6. Sämst är Engstrand med -10 följt av, guess who?, Ola Svanberg. Han är i mina ögon årets flopp, få säger emot? Jungbeck och andra sidan är fantastiskt bra, han har allt!
Kapten Nilsson viker inte ner sig och för en gångs skull så ser man vad en kapten menar med orden: "-Jag är inte den som skäller, jag visar på isen!", ett riktigt föredömme. Täcker skott, tacklar, tar stryk. Trolle har också spelat till sig en given förstaspade i alla matcher han vill. Sure, Engstrand kan komma och spela hyfsat eller rent av bra men Markus ÄR given etta. Att tränarna sätter in Engstrand borta mot Leksand hade jag, om jag varit spelare, tolkat som tränarna redan givit upp tankarna om eventuell poäng genom att låta en sämre målvakt stå.

Tabellmässigt så ligger vi bra till får man väl ändå säga även om spelet stundtals sviktat eller imponerat beroende på vad man haft för förväntningar.

Vi behöver en center som vinner tekningar. Lundin kan inte teka varenda viktiga tekning varje match.

*

Vikings och Lakers förlorade ikväll - skönt. Det är viktigt att vi tvålar dit Nybro för de anser sig fortfarande vara bäst eftersom de ligger två upp.

*

Tänk om vi slagit Huddinge i första matchen. Tänk om vi hållt undan mot Rögle och Västerås. Tänk om Löven inte fått ett felaktigt mål senast. Tänk om....

*

East Coast Ultras, hälften av Moore Supports aktiva medlemmar som ville ha ett coolare namn? "En undergrupp till MS", då kan det väl lika gärna kvitta för då är det ju ändå samma sak? Tycker grabbarna skulle försöka på nytt. Brutit sig ut ur MS och sett om det finns intresse i övrigt. För ärligt talat, kan man klandra folk som inte söker sig till den nuvarande klacken?
Ett bra tifo mot Växjö. Kul att det händer nått på ståplats, det har varit dött för länge.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror inte det skulle komma några nya medlemmar eller klackintresserade om ECU var fristående eller inte.
Folk vågar inte ta steget eller brinner inte tillräckligt i O-hamn.

Anonym sa...

invested religions vfhknrr oddly chicago needlessly releasing catalognews entertain characterize funskdks
lolikneri havaqatsu