2007-10-08

Ingen Löven-match för Materialaren

vs

Efter en trevlig helg med hockey och kalas har det återigen blivit måndag, tyvärr, och snart är det dags att bege sig till jobbet. Det är ju sista veckan i monteringen så det gäller bara att hänga i. Det är riktigt tråkigt att jobba skift när man är hockeyintresserad. Jag missar tyvärr matchen mot Löven, men det bör ju vara den sista hemmamatchen jag missar på ett tag.

Jag läste att Fransson kommer tillbaka redan till matchen på Onsdag, vilket har både för- och nackdelar. En nackdel är ju Mackans självförtroende som skulle sjunka till botten om han återigen blir tvungen att vakta bås-dörren. Markus har ju bevisat att han likt Fransson kan vinna matcher när han är i form, vilket han bevisligen är just nu. Av de tre matcher vi har tagit poäng i så har Mackan varit etta i två av dem. Dock vill jag påpeka att det INTE varit Franssons fel att vi förlorat, även om han gjort ett par tavlor fler än jag trodde när han kom hit. Fördelen, den främsta, med Fransson är ju självklart att han vinner matcher åt oss när han är i form. Han har ju stundtals visat vilken klass-målvakt han är, men emellanåt ser det inte riktigt ut som han går in i uppgiften, att han tycker det är tråkigt att spela för Oskarshamn. Det är bäst att påpeka att detta är mitt personliga synsätt vilket inte alls behöver överrensstämma med andras.

*

Jag får väl höra på radion vem som vaktar målvaktsspaden på Onsdag. Suck!

*

Förväntar att du vid mål samt periodpauser underättar mig Fackelmann!

3 kommentarer:

Nacka Team D sa...

Är du säkert att inte Markus inte får stå mot lövet
Jag tror att han har visat att han kan spela bra, tror att Fransson får stå och vakta dörren på onsdag

Anonym sa...

hoppas verkligen mackan får stå
visst fransson är bra om han verkligen går in för de..

men de gör han ju till och från inte verkar de som..

Materialaren sa...

Jag har ingen aning om vem som ska vara etta mot Löven, dock finns det påtryckningar, såklart, från LHC att deras målvakter(kanske bara gäller Fransson?) ska spela ett visst antal matcher, men hur det bestäms har jag ingen aning om.