2007-10-05

Reser med Moore Support till Nyköping

Sitter här och tittar på klockan. Snart dags att bege sig till IK70-grillen för att sitta och trängas i en bil med destinationen PEAB Arena. Det blev ju som väntat inte någon buss och inte heller en minibuss utan istället rullar två personbilar, som förhoppningsvis är fulla?

Jag anser att Mackan är given i kassen ikväll. Han har ju gång på gång tidigare bevisat att han håller som förstakeeper i HA.
Väntar och hoppas att Jadeland och Valdix finns med omgående. Det sades väl att Andreas var okey för ett par veckor sedan men att man väntade för att minimera risken att slå upp skadan. Någon som vet om just det skett eftersom han än inte varit ombytt? Jag har inte kunnat bevittna någon träning under en, för mig, lång tid och vet därför inte om han överhuvudtaget tränar på is. Senast jag var på en träning åkte han runt och lekte för sig själv och deltog inte i några övningar. Jag tror stenhårt på Valdix som i mina ögon är en av de bästa spelarna i truppen och har så varit i ett par säsonger. Han har så mycket hockey i sig(vilket jävla uttryck!) och kan bli hur bra som helst.

Tar förmodligen med mig kameran så får vi se vad som händer, annars finns ju Redwings blogg där allt som skrivs om IK och mycket om Detroit Redwings att läsa. Dit kommer ni genom att klicka på IKO-blogg i länklistan till höger.

Läste, på just Redwings blogg, att det rullar en bil från nacka med X antal IK-fans. Riktigt roligt, vi börjar bli nationella!

Materialaren tippar: NH90 - IKO 2 - 3.
Dagens låt: Different Places - Gentleman

3 kommentarer:

Anonym sa...

"...och har så varit i ett par säsonger"

Anm. detta är Valdix andra säsong i IKO

Materialaren sa...

Haha sant, par - två, men I get your point.

Materialaren sa...

Jag anser att, de få matcher han spelade under försäsongen tillsammans med de tidigare matcherna i IK-tröjan att Valdix är oersättligt i dagens lag. En av få spelare som kan transportera puck in i anfallszon och där behålla lugnet och på så sätt etablera tryck.

"...ett par säsongen" var således att ta i men om man formulerar om det till förra säsongen samt inledningen av denna!

Du kunde väl ha gett mig lite cred för att jag tippade korrekt slutresultat istället för att anmärka ett iofs klantigt fel!

Tack för kommentaren